Παρασκευή 22 Μαΐου 2015

Σήμερα γράφετε Ιστορία Σκίτσο του Κώστα Μητρόπουλου

(Περιέργως λείπει το ΚΚΕ, έχει γράψει την Ιστορία του; δεν μετέχει;
 - οι ΑΝΕΛ σαν μαθήτρια - το ΠΑΣΟΚ σε εξαφάνιση μόλις διακρίνεται - έρμο πΑσΟκ....
Γιατί η ΝΔ δείχνει να μοιάζει  σε άλλο γνωστό αρχηγό; όσο για τη ΧΑ καταπληκτική μουτσούνα )
---------------------------------------------------------------
Κλήσεις… πανικού λόγω κρίσης πανικού υποψηφίων στις πανελλήνιες εξετάσεις για την είσοδο στα Ανώτερα και Ανώτατα Ιδρύματα, έχουν κατακλύσει σήμερα από το πρωί το ΕΚΑΒ.

Από το πρωί μέχρι και το μεσημέρι έχει δεχθεί περί τις 12 κλήσεις από την Λάρισα, τα Τρίκαλα, την Καρδίτσα, τον Παλαμά και την Καλαμπάκα, για υποψηφίους οι οποίοι δεν αισθάνονται καλά και σπεύδουν οι καθηγητές τους να ειδοποιήσουν το ΕΚΑΒ προκειμένου τα παιδιά να μεταφερθούν εν συνεχεία στα κατά τόπους εφημερεύοντα νοσοκομεία.

«Μόλις ακούμε «σχολείο» καταλαβαίνουμε ότι πρόκειται για υποψήφιο και σπεύδουν τα ασθενοφόρα προκειμένου να μεταφέρουν τα παιδιά» λένε οι υπεύθυνοι του τηλεφωνικού Κέντρου του ΕΚΑΒ.

Στις περισσότερες των περιπτώσεων πρόκειται για κρίσεις πανικού και η συμπτωματολογία που εκδηλώνεται ανησυχεί τους καθηγητές οι οποίοι σπεύδουν να καλέσουν σε βοήθεια, ενώ σημειώθηκαν και ορισμένα λιποθυμικά επεισόδια.

Παρότι στο σύνολο των χιλιάδων παιδιών που δίνουν εξετάσεις στην Θεσσαλία ο αριθμός δεν μπορεί να θεωρηθεί υψηλός, ωστόσο, όπως λένε από το ΕΚΑΒ, το σημερινό «φαινόμενο» των 12 κλήσεων -οι περισσότερες αναλογικά έγιναν από την Λάρισα- είναι πρωτοφανές. Διότι συνήθως, τις προηγούμενες χρόνιες κατά τις αντίστοιχες περιόδους σημειώνονται μία - δυο κλήσεις σε κάποιες ημέρες εξετάσεων, ενώ ο ανώτερος αριθμός κλήσεων που έχει σημειωθεί είναι περί τις έξη ημερησίως.